onsdag den 20. januar 2016

Forfatterstatus 2015

I 2015 udkom fire bøger fra min hånd. Anemone 1 og 2, som jeg er meget glad for og som også har fået en fin modtagelse. De er nu trykt i 2. oplag.
Og jeg genskrev Huckleberry Finn af mit store idol, Mark Twain - det var en nervepirrende proces. At bearbejde en ikonisk, amerikansk forfatters klassiske værk satte mange tanker i gang om at skrive, om forløb og om at have noget på hjerte med sine historier.
I oktober kom Fanny #3 - Fanny er 14, hun er synsk og så har hun en mørk grundtone i livet, fordi hun har mistet sin far. Hvordan det skete og hvordan hun kommer videre i sit liv vil vise sig i den sidste Fannybog, som jeg arbejder på lige nu.
Sammen med min gode og dygtige kollega, Iben, arrangerede og underviste jeg på en workshop på Hald Hovedgård i Dollerup Bakker. Dejlige dage med dejlige mennesker.
Og som tidligere år har jeg undervist på en lang række forfatterværksteder med nysgerrige og berigende kursister. Tak.
Jeg var ude i landet og fortælle om mine bøger og fik sjove, frække spørgsmål fra skønne skoleelever.
Som sagt fik jeg udgivet fire bøger i 2015, men jeg skrev flere - i slutningen af denne måned kommer min nye serie i foreløbig fire bind, 'Tre i krig'. Det er letlæsning, det er spænding, det er Luger og Tigertanks og det er handlekraftige børn i Danmark under Anden Verdenskrig. Den serie fortæller jeg snart mere her på siden.
Også en letlæst voksenbog er på trapperne. 'Gave fra graven', hedder den og det er en romantisk thriller. Jeg kan afsløre så meget; svigtet kvinde arver sommerhus, møder høj, mørk mand (advokat, faktisk - host. Ja, ja, han kunne selvfølgelig også have været læge, men jeg er ikke vild med hvide kitler) Kvinde oplever uhyggelige hændelser, forunderlige følelser opstår. Såmænd.
Og i det civile liv genså jeg Rom med mine børn, Rørvig med veninde og vores drenge, Skagen med familie og selvfølgelig min barndoms smukke, tågede moselandskab mange gange ... :)


 
 
 

Ingen kommentarer: